Telefon de contact si comenzi: 0725/575.559

La JucariiJocuri.ro puteti plati in patru moduri. Alegeti-l pe cel mai convenabil dintre acestea:

Plata ramburs
Transfer bancar (ideal pentru persoanele juridice)
PayPal (PayPal, Visa, MasterCard, AMEX, Discover) - momentan este oprita - va rugam sa alegeti alta modalitate de plata

Plata ramburs Plata ramburs este cea mai folosita metoda de plata, fiind metoda de plata recomandata de catre www.jucariijocuri.ro Comanda se achita la livrarea efectuata de catre agentul serviciului de curierat rapid sau la ridicarea coletului de la oficiul postal de care apartineti, in functie de metoda de livrare. Folosind aceasta metoda de plata adresa de livrare trebuie sa fie aceeasi cu adresa de facturare - nu puteti trimite un cadou altei persoane folosind aceasta metoda de plata.

PayPal (PayPal, Visa, MasterCard, AMEX, Discover) Prin PayPal puteti plati din contul dumneavoastra daca sunteti membru PayPal sau de pe cardul Visa, MasterCard, AMEX, Discover. PayPal este liderul mondial incontestabil in platile online. PayPal, cu cele peste 100 de milioane de membri din peste 190 de tari, este cel mai de incredere mijloc de plata online. Cu PayPal datele introduse de dumneavoastra sunt intotdeauna in siguranta. Avantajul acestei metode de plata este comoditatea si usurinta in procesul de comanda - puteti trimite cadouri altei persoane (puteti face cadouri celor dragi si in cazul in care sunteti in afara tarii sau in alt judet)

Transfer bancar Metoda de plata preferata de clientii cu persoanalitate juridica. Transferul bancar se va efectua conform facturii primite pe mail, originalul facturii fiind prezent in colet. Comanda va fi procesata dupa ce avem confirmarea platii.