Coşul meu

Toto povesteste si canta

In stock
SKU
HIS-NORI-3504
99,90 Lei
Toto este ursuletul istet, care iti spune povesti, iti canta si interactioneaza cu tine! Citeste cu el! Canta cu el! Stie povesti si cantece traditionale romanesti! Are sase senzori pe corp, prin atingerea carora copiii pot interactiona cu el. Toto spune cu multa iscusinta si mult haz opt povesti indragite din carticica lui magica.  Aceasta carticica, trimisa din Lumea Copiilor, iti va aduce opt povesti minunate. Ele te vor purta intr-o lume fabuloasa, pe care nu ai mai intalnit-o pana acum. Asculta-le, citeste-le si lasa-te fermecat de ele!   Setul contine: 1 ursulet de plus multifunctional 1 carticica cu opt povesti clasice: Capra cu trei iezi, Degetica, Frumoasa adormita, Hainele noi ale imparatului, Hansel si Gretel, Motanul incaltat, Muzicantii din Bremen, Soldatelul de plumb. Mod de folosire: Pentru a porni jucaria mutati butonul din pozitia OFF in pozitia ON. Butoanele cu ajutorul carora se opereaza jucaria se afla pe labutele ursuletului. Pentru a-l porni pe Toto apasati butonul roz. Ursuletul va rosti o fraza de intampinare. Pentru a selecta o poveste, apasati butonul albastru inchis. Toto va rosti titlul unei povesti. Daca doriti sa ascultati povestea, apasati butonul verde. Daca doriti sa ascultati o alta poveste, apasati din nou butonul albastru inchis, iar ursuletul va rosti un nou titlu. Pentru a asculta un cantecel, apasati butonul rosu. Daca apasati butonul bleu in timpul redarii unei povesti sau a unui cantecel, redarea va fi intrerupta. Pentru a relua redarea, apasati butonul verde. Cand ati terminat cu joaca, mutati din nou butonul in pozitia OFF. De asemenea, daca jucaria nu va mai fi folosita o perioada indelungata, opriti-o si scoateti bateriile.   Recomandare varsta: 2 ani+   Observatii. Va rugam sa pastrati ambalajul si toate informatiile in legatura cu acest produs pentru referinte ulterioare. Produsul functioneaza cu 3 baterii AA (incluse). Atentie! A se folosi numai sub supravegherea unui adult. Indepartati toate elementele de ambalaj inainte de a oferi jucaria copilului. Nu lasati pungi din plastic la indemana copiilor mici - pericol de asfixiere

Toto este ursuletul istet, care iti spune povesti, iti canta si interactioneaza cu tine! Citeste cu el! Canta cu el! Stie povesti si cantece traditionale romanesti! Are sase senzori pe corp, prin atingerea carora copiii pot interactiona cu el.

Toto spune cu multa iscusinta si mult haz opt povesti indragite din carticica lui magica.  Aceasta carticica, trimisa din Lumea Copiilor, iti va aduce opt povesti minunate. Ele te vor purta intr-o lume fabuloasa, pe care nu ai mai intalnit-o pana acum. Asculta-le, citeste-le si lasa-te fermecat de ele!

 

Setul contine:

  • 1 ursulet de plus multifunctional
  • 1 carticica cu opt povesti clasice: Capra cu trei iezi, Degetica, Frumoasa adormita, Hainele noi ale imparatului, Hansel si Gretel, Motanul incaltat, Muzicantii din Bremen, Soldatelul de plumb.

Mod de folosire:

Pentru a porni jucaria mutati butonul din pozitia OFF in pozitia ON.
Butoanele cu ajutorul carora se opereaza jucaria se afla pe labutele ursuletului.
Pentru a-l porni pe Toto apasati butonul roz.
Ursuletul va rosti o fraza de intampinare.
Pentru a selecta o poveste, apasati butonul albastru inchis.
Toto va rosti titlul unei povesti. Daca doriti sa ascultati povestea, apasati butonul verde.
Daca doriti sa ascultati o alta poveste, apasati din nou butonul albastru inchis, iar ursuletul va rosti un nou titlu.
Pentru a asculta un cantecel, apasati butonul rosu.
Daca apasati butonul bleu in timpul redarii unei povesti sau a unui cantecel, redarea va fi intrerupta.
Pentru a relua redarea, apasati butonul verde.
Cand ati terminat cu joaca, mutati din nou butonul in pozitia OFF.
De asemenea, daca jucaria nu va mai fi folosita o perioada indelungata, opriti-o si scoateti bateriile.

 

Recomandare varsta: 2 ani+

 

Observatii. Va rugam sa pastrati ambalajul si toate informatiile in legatura cu acest produs pentru referinte ulterioare. Produsul functioneaza cu 3 baterii AA (incluse).

Atentie!

A se folosi numai sub supravegherea unui adult. Indepartati toate elementele de ambalaj inainte de a oferi jucaria copilului. Nu lasati pungi din plastic la indemana copiilor mici - pericol de asfixiere

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account