Coşul meu

Joc educativ Science4you, Set laboratorul de sapunuri

In stock
SKU
HIS-NORI-607163
46,90 Lei
Descopera secretele din spatele artei de a fabrica sapunuri aromate cu setul "Laboratorul de sapunuri " de la Science4you. Afla mai intai o multime de informatii interesante si utile despre originea sapunului si despre modul in care poti sa iti faci singur propriul sapun parfumat, iar apoi pune in practica cele invatate cu ajutorul a 3 experimente amuzante.Setul de experimente te va ajuta sa asimilezi cu usurinta si intr-o maniera amuzanta notiuni primare de chimie, dar iti va dezvolta creativitatea si functiile cognitive. Setul contine accesoriile necesare pentru 3 experimente haioase si o brosura educativa cu 32 de pagini in limba engleza. Ce vei invata:Diferenta dintre notiunea de substanta si cea de amestec de substante;Care sunt starile de agregare ale materiei (solida, lichida, gazoasa);Reguli pentru igiena personala;Istoria sapunului;Cum sa obtii sapunuri cu arome minunate;Setul contine:manusi de protectie;colorant cosmetic albastru si rosu;2 pipete Pasteur, 2 spatule din lemn si 2 forme din silicon;baza pentru fabricarea sapunului si aroma de mar;Dimensiune cutie: 23.6 x 22.2 x 6.5 cmVarsta recomandata: 8 ani +

Descopera secretele din spatele artei de a fabrica sapunuri aromate cu setul "Laboratorul de sapunuri " de la Science4you. Afla mai intai o multime de informatii interesante si utile despre originea sapunului si despre modul in care poti sa iti faci singur propriul sapun parfumat, iar apoi pune in practica cele invatate cu ajutorul a 3 experimente amuzante.

Setul de experimente te va ajuta sa asimilezi cu usurinta si intr-o maniera amuzanta notiuni primare de chimie, dar iti va dezvolta creativitatea si functiile cognitive. Setul contine accesoriile necesare pentru 3 experimente haioase si o brosura educativa cu 32 de pagini in limba engleza. 

Ce vei invata:


  • Diferenta dintre notiunea de substanta si cea de amestec de substante;
  • Care sunt starile de agregare ale materiei (solida, lichida, gazoasa);
  • Reguli pentru igiena personala;
  • Istoria sapunului;
  • Cum sa obtii sapunuri cu arome minunate;

Setul contine:


  • manusi de protectie;
  • colorant cosmetic albastru si rosu;
  • 2 pipete Pasteur, 2 spatule din lemn si 2 forme din silicon;
  • baza pentru fabricarea sapunului si aroma de mar;

Dimensiune cutie: 23.6 x 22.2 x 6.5 cm

Varsta recomandata: 8 ani +



Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account