Coşul meu

Joc educativ Science4you, mini kit fabrica de sapun

In stock
SKU
HIS-NORI-607170
Special Price 26,89 Lei Regular Price 39,90 Lei
Seturile de la Science4you promoveaza educatia prin distractie!Cu acest set vei invata cum sa iti faci singur un sapun colorat cu o aroma delicata sau un sapun cu o forma deosebita pe care sa il oferi cadou celor dragi.Ideal pentru a invata notiuni primare de chimie, pentru dezvoltarea creativitatii si a gandirii logice. Ce vei invata:Sa faci diferenta dintre substanta si amestec de substante;Cum se obtine sapunul;Cum sa faci sapunuri cu arome deosebit;Cum sa faci sapun in forma de melc;Acest set contine accesorii pentru 2 experiemente plus un pliant in limba engleza cu informatiile necesare pentru a putea prepara singur sapun. Setul contine:baza pentru sapun;spatula din lemn;pipeta si forma din plastic;aroma de mar si  colorant cosmetic rosu;Varsta recomandata: 8 ani +Contraindicat copiilor sub 8 ani. Contine piese mici ce pot fi inghitite. Atentie! A se folosi sub supravegherea unei persoane adulte. Pastrati instructiunile si etichetele pentru orice eventualitate. Trebuie sa va spalati bine pe maini inainte si dupa fiecare experiment.

Seturile de la Science4you promoveaza educatia prin distractie!

Cu acest set vei invata cum sa iti faci singur un sapun colorat cu o aroma delicata sau un sapun cu o forma deosebita pe care sa il oferi cadou celor dragi.Ideal pentru a invata notiuni primare de chimie, pentru dezvoltarea creativitatii si a gandirii logice. 

Ce vei invata:

  • Sa faci diferenta dintre substanta si amestec de substante;
  • Cum se obtine sapunul;
  • Cum sa faci sapunuri cu arome deosebit;
  • Cum sa faci sapun in forma de melc;

Acest set contine accesorii pentru 2 experiemente plus un pliant in limba engleza cu informatiile necesare pentru a putea prepara singur sapun.

 Setul contine:

  • baza pentru sapun;
  • spatula din lemn;
  • pipeta si forma din plastic;
  • aroma de mar si  colorant cosmetic rosu;

Varsta recomandata: 8 ani +

Contraindicat copiilor sub 8 ani. Contine piese mici ce pot fi inghitite. Atentie! A se folosi sub supravegherea unei persoane adulte. Pastrati instructiunile si etichetele pentru orice eventualitate. Trebuie sa va spalati bine pe maini inainte si dupa fiecare experiment.

Write Your Own Review
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account